Cere Oferta

Blog SEO

De ce SEO?

Adaugat de in Feb 22nd, 2012 in Blog

optimizare seo Multi clienti ne pun la inceput aceasta intrebare.

Optimizarea SEO pentru afacerile care vand in on-line inseamna pe termen lung diferenta intre a exista pe piata sau nu, inseamna prezenta pe motoarele de cautare importante in special google.ro si implicit prezenta in fata potentialilor clienti targetati.

A fi in TOP dupa o serie de cuvinte cheie importante pentru afacerea dumneavoastra inseamna accesari targetate -> cereri de oferta/colaborari -> potentiali clienti -> conversii ( vanzari ) si brand recognition, un factor foarte important in decizia de cumparare a unui client.

In 2012, optimizarea SEO nu ar trebui sa fie o noutate pentru niciun proprietar de business care vinde in mediul on-line. Concurenta se inteteste pe zi ce trece pe fiecare nisa din Romania, iar pe majoritatea niselor nu mai este de ajuns sa fii in TOP cu un site impecabil din punctul de vedere al criteriilor SEO on-site, ci trebuie insistat foarte mult pe partea de seo off-site/link building cat mai diversificat  si scanarea concurentei. ( incepand cu directoare, bloguri, commenturi, forumuri, social media si terminand cu video marketing si multe altele ).

Link building-ul diversificat axat in special pe social media devine in 2012 vital pentru orice afacere care vrea sa se mentina in TOP pe google.ro, sa isi mentina vanzarile constante si implicit pozitia pe piata.

In concluzie, daca va ganditi sa creati un business on-line e foarte important sa luati in considerare Optimizarea SEO de la inceput, chiar din faza de design a site-ului dumneavoastra si sa apelati la o firma competenta care ofera servicii de Optimizare SEO pentru ca mai apoi sa evitati problemele care ar putea aparea in cazul in care apelati la cine nu trebuie.

 

Timp de citire: 2-3 minute.

Mai Mult ...

Lansare Blog SeoCluj.ro

Adaugat de in Feb 21st, 2012 in Blog

Am lansat blogul oficial SeoCluj.ro, va vom tine la curent cu absolut toate stirile importante din SEO si promovare on-line.

Mai Mult ...
line
footer